Salah Wish & Spec

Assalamualaikum

Selama pagi semua!! semoga hari ini lebih baik dari semalam :)) Hari khamis pertama pada tahun 2013 hikss. hari ini mata aku mengantukss sangat, mana tak mengantuk aku tidur pukul 2.00 a.m oke hehehe aku tidur lambat sebab aku dok bergayut ats pokok dengan en.tunang.

Semalam aku dapat tangkap kenapa en.tunang call aku nak dekat kol 12.00a.m sebabnye dia nak wish birthday aku, ade ke dia ingat semalam hari khamis dan hari ini hari jumaat. Tapi dia kalis2, tak tau dalam hati aku dah tergelak2, lain kali tengok kelendar yer yanggg, birthday i 4.1 bukan 3.1 hiksss. apa motiff aku cerita dengan korang hahaha paham2kanlah sendiri yer hee

Semalam aku ade wat entry wordless wednesday kan, ramai yang jawab betul, depa cakap aku pakai spec . .YUp mulai 1.1.2013 aku dah jadi mina specky, aku nie rabun, tapi malas nk pakai spec, tapi lepas aku nyaris eksiden aritu, aku terus buat spec, nak pakai contact lens xbole sebab aku bawa motor, nt jadi merah mata aku huhu



Tak berani aku amek gmbr depan2 sebab muka aku like nenek2 hahahah jadi aku bg tunjuk sipi2 jek hikss, spec aku haruslah warna purple2 plus pink sikit, baru semangat sikit nak pakai hihihi

ishhh . .boss call pulak suruh pergi pejabat pos, okelah aku nak g keluar..
Bye

Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

CikZaniff said...

hihi..en tunang excited nk la tue ~

Niesa said...

tu la awk xtolong en.tunang tukar kalender baru..hahaha..harus la pinnnkk!

Mrs Velentine said...

dia excited lah tue

Chic Na said...

cantik spek tu ada pink2 lagi. semua nak pink ye. agaknya kalau pakai contact lens mesti kaler pink jugak. hihihi..

trah zain said...

cane saya baca en.nuffnang ea? 2 3 kali baca baru nampak en.tunang,,,nampaknya mataku pun perlu spec ni,,hahaha

hnahdy said...

dia org terawal wish.hehe amboi spek ada pink2

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.