Ost Setia Hujung Nyawa

Assalamualaikum

Bersua kite di dalam golek2 malam hahahah tertiba kan . dah bape hari tak menaip jadi kekok pulokss. malam nie aku nak terjah umah korang, sediakan air milo ea..hikss dah lama tak BW jadi malam nie mcm free , cehhh macam jek kang ZzzZzz . tadi saja bukak youtube so ade jumpe org share lagu ost Setia Hujung Nyawa, aku mmg cari lagu nie yang full xjumpe2 mebi dyrang lum record lagi kot. yang nie pun nyaris2 full tajuknye. cutekan tajuknye.tapi okelah nyaris2 hee

Setia Hujung Nyawa -Fiq & Gjie (Nyaris2 Full) 




Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi
Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya


maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi

sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo

Terima Kasih Sudi Baca :)

5 comments:

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

cerita nie sgt best. smpai kan rela donlod dr episod 1- skrg ;)

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

cweet pinky said...

hehehe , CP tak tgk lagik citer nih tp tgk memg cmbes jerr , so , hehehe , CP tgu adek CP habiskan downlod abes , t CP kopipes je ..

hana hadi said...

fames jugak ceta ni tapi hana xtengok plak

Mimi Azirah said...

cerita nih memg best kan

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.