Ada Burung Dekat Blog Ni

Assalamualaikum

Salam petang ahad uollss :)) , tgh buat ape tue, tido jek ea :p *akulah tue*  . Tadi aku kerja tau kene OT , bos aku tue kalau boleh nak aku keje 24 Jam. Sabar je lahh,huhuhu Kekadang aku terfikir mcm nak chawww jek dari keje kat situ, penat dgn customer, penat dgn perangai boss .huhu tengok aku tak boleh betul kalau sebut pasal boss aku nie, automatik teruss angin satu badan .

eh sini jap ,sini nak bisik kat blog aku dah ade sekor BURUNG terbang2 tue, hahh Burung Biru comel tue baru jek aku Bela , burung apakah itu?? * kesalahan ayat iaitu meletakkan ayat tanya di pertengahan ayat* , 
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.


Hahh tue lahh burungnye..hihihi aku baru jek letak burung twitter nie kat blog aku, so siapa yang ade twitter meh lah follow aku, nanti aku follow korang pulak yer :P

Hee itu jek nak bagitahu ngehngeh :D


Terima Kasih Sudi Baca :)

3 comments:

Mieya Atiera said...

Yeayy, dah ada twitter. Kejap lagi MIEYA follow !

Niesa said...

wuaaa....dh ada burung biruu kt blog dia..hahaha...

cweet pinky said...

CP follow kamu :D

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.