Alhamdulilah 22 tahun sudah

Assalamualaikum

Salam jumaat semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam :)) hari ini perut aku ase pedih lah pulak, nk membuang tapi xnk kuar, haishhh apelah pg2 cerita benda menjijikan hahhaha waa ari ini aku ceria semacam kan, mana tak ceria hari ini kan birthday ai . .hikss



Alhamdulilah, hari ini pada hari jumaat segala penghulu hari adalah hari lahir aku yang ke 22 tahun, ape?? 22tahun makin tua lah aku hihi tapi kalau jiwa sentiasa positif, suka senyum akan nampak muda kan hikss tak boleh kalah ini budak, nak sentiasa muda.

Tahun nie aku tak nak hadiah ape2, ecehhh mcm korang nak bg kan hihi . .biasanye en.tunang akan tanya aku nak hadiah ape, tapi tahun nie aku tak nak hadiah ape2 aku hanya nak diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, & dipermudahkan segala urusan yang diracang .amin.

biasanya family aku akn buat potong cake, tapi tunggu 8aribulan tak pun 16 sebab saing sekali dgn pak.su & amir ank nye, kami bulan sama jadi cake pun 3in1 hihehhehe. Malam semalam en.tunang call, wishh heheheh tepat pada masanye 12.00am.hee .

okaylah, aku nak buat kerja nie. trima kasih kepada yg sudi singgah blog aku, nanti aku singgah blog korang pulak yer . . :))

bye


Terima Kasih Sudi Baca :)

9 comments:

Mrs Velentine said...

happy birthday keyrah

zafirah said...

hye cik keyrah heppi bezday jugak
^_^ smoge sihat selalu bhagia dunia akhirat keyh ;)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/01/my-big-day-jumaat-yg-indah.html

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hb keyrah!! :)

Yanie Andierah said...

Happy Birthday kak :) Moga di panjang kan umur.

Anis Nisa said...
This comment has been removed by the author.
Anis Nisa said...

Selamat hari lahir keyrah..Semoga diberkati Allah sentiasa... :)

Niesa said...

hepi bday kak qirah!hikhik...

Chic Na said...

happy birthday keyrah. semoga panjang umur & sihat2 selalu ye. ;)

Natasha said...

happy belated bezday.. sy pun 22yo pada november nnt.. now, pegang status UNOFFICIALLY 22.. hehe

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.