Luahan dalam hati ini

Assalamualaikum

Selamat pagi , eh da nak tgh hari lah hee lupa nak cakap semoga hari ini lebih baik dari semalam :) aminn. aku dah beberapa hari tak update kan sebab sibuk sikit, sampai hari ini pun agak sibuk sikit. lagi satu line opis nie mcm chipsmore kejap ade kejap tak do . .

Aku pun tak tau nak berbual ape sebab mood nie mcm trun naik jek ermmm . aku cuma nak tanya korang yang berpengalaman, betul ke kalau bertunang nie dugaan nye agak hebat sikit?? aku penat kekadang nak bertekak benda yang remeh temeh, penat menangis sebab aku marah, dan aku penat dengan semua ini :'(.

Aku cuba utk cool, sabar tapi kekadang aku tewas !! aku penat pendam semua nie, penat tau!!!! tapi aku tak boleh give up sebab aku sayang hubungan ini, aku tak nak hubungan ini sampai disini sebab hubungan ini dah nak sampai ke puncaknye aku tak boleh mengalah!!!! In Shaa Allah aku kuat utk terima dugaan nie dengan tenang . aminn.

Aku pun tak tau kenapa aku meluahkan semua nie dekat sini,. aku cuma nak ringan sikit beban dekat hati aku nie. :'( . 

aku yakin aku boleh tempuh semua nie. :') 

LOVE IS A GAME THAT TWO CAN PLAY AND BOTH WIN – EVA GABOR 





Terima Kasih Sudi Baca :)

8 comments:

♥♥ Mas ♥♥ said...

besar dugaan bilo betunang ni...hihih
sbb tu la x d galakkan betunang lelama

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

bersabar..ada sinar bahagia disebalik ni semua.kck lg untk beri nasihat tP ada Penglaman yg bercerita so insyaAllah semua akan diPermudahkan.aminn.doa kePadaNya mestilah tidak Putus2.aminn

Anis Nisa said...

akk blum brtunang,tapi prnah dgr org kata masa brtunang ni mmg byk cabarannya..kena byk bersabar dik...doa pada Allah diberi kekuatan hadapi semua ujian..akk yakin keyrah boleh tempuh semuanya.. :)

Chic Na said...

betul kot. blum ada pengalaman tp selalu dgr org cakap. jgn tunang lama2. bykkan sabar ye.

Adriana said...

dalam tempoh bertunang ni, mmg byk dugaan..kena byk bersabar

Masha Meisters said...

ramai yg kate memg bnyak dugaanye...tu la org tua kate xelok tunng lme2 kan...kne bnyk sabar ye dik...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg banyak dugaan dalam tempoh bertunang ni..sabo bebanyak yer

Mrs Velentine said...

banyakkan bersabar & berdoa

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.