Bila Minah Poyo Pakai Shawl

Assalamualaikum

Salam hari selasa uolllssss , Hari ini aku update lambat sikit sebab banyak kojenye, kena pergi pejabat pos lah, kene pergi photostat lah. eh , mengeluh ke, tak la aku senaraikan aje heee. 

Semalam masa lunch aku pergi cari Hadiah untuk GA , terlepass pulak cakap , hee. InsyaAllah  aku dan seorang blogger ,iaitu Niesa akan ade kan GA, so tunggu yer . .hadiah pun menarik, nie dah mcm promote pulak hehehe

Okelah berbalik pada tajuk, masa aku pergi cari hadiah, aku pun termasuk satu kedai nie,boleh kan termasuk hahaha aku pun tengok2 baju n tdung dekat situ, sekali tue aku terbelilah shwal . tengok TER lagi hehehe aku dah lama tak pakai shawl lebih kurang nak dekat setahun. Balik jek rumah aku teruslah mengetest shawl. aku upload dekat fb, nisa cakap muka aku lain, aku pun tang mana yang lain hee


Inilah muka minah poyo pakai shawl, dengan muka melengas terus pakai hahah so abaikan muka melengeh tue heheh




Bajet pompuanss arab =P






Dah2 jangan kutuks :p tau muka aku makin kelebaran . .jangan salahkan aku, salahkan tekak aku nie wakakaka

okelah Bye

Terima Kasih Sudi Baca :)

14 comments:

teratak hati said...

Mmg nmpak lain..sy lagi la tk prnah pkai shawl sbb prnah try tp cam tak sesuai..hehe

CikZaniff said...

sama la ngn saya pon..lama xpkaai shawl.heee

Mimie said...

bile diri sndri mengatakan poyo...hahaha

deno said...

deno jarang pakai shawl.. huhu...

Niesa said...

amboi!!posing sakan ye..gmbr utk banner mana?haaa..(membebel sambil cekak pinggang..)hahaha

are_lin@yu said...

bukan poyo ini comel..hihi..cntik kulit keyrah ;-)

Chic Na said...

mmg tak pernah pakai shawl. tak reti nak membelit. huhu..

Mrs Velentine said...

comel bah dia

chot ok..! said...

bila tgk gambr ni,hati mmberontak suh pakai shawl balik..hee


http://chot91.blogspot.com/2012/12/terima-seadanyajangan-expect-lebih.html

Cik Nas :) said...

pakai shawl lagi senang dari tudung bawal.. :)

hnahdy said...

ok.. cuba pakai shawl warna lain..

aiseh.. mcm hana reti pakai shawl

Eiqa Almond said...

tekak.?? ahha
bnyak makan ekk ek ekk.. :D
amboiii keyrah semuanya TER TER.
hahaa

Karukord Jagau's said...

cantek la ^_^

Miss Zahirah said...

lgi tembam, lgi cumel kot.. hihihi

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.