Lepak Petang *CeritaBasi*

Assalamualaikum

Hari ini baru dapat 0n9 dengan aman, sebab semalam2 line tenet dekat opis aku tertiba jadi bengong . eh, lupa pulak nak cakap selamat pagi semuaaa , semoga hari ini lebih baik dari semalam :)) . Hari ini aku rasa mengantuk sesangat, ala bukan hari ini jek setiap hari sama jek ahahha.

Masa hari selasa hari itu lepas kerja aku pergi merayap dengan kak.elly, kiteorang jumpe port baru. aku nie kan kalau tempat2 makan lembs sikit sebab aku tak rajin mencari tak mcm kawan aku yg teeja tue dia tau makan yang besh hee so selepas tau haruslah mencuba :D


Kiteorang minum air jek . .hee tipulah sesangat, aku order soto tapi bila dah sampai tak sempat nak snap haha lagi 1 aku nga diet nasi nie jadi dah bape ari aku tak sentuh nasi hee minta boleh tahan nafsu nak makan nasi berkurangan hihi

Selepas makan nie aku ke kedai sebelahnye beli waffle & snow ice. aku beli sebab nak adib suka makan waffle *alasan* :P

waffle kacang campur coklat, makin membesarlah aku dgn jayanye hehhe


Sementara menuggu waffle siap, motif buat dagu mcm tue supaya nampak runcing hahahahha



Snow ice yang agak sedap jugak, aku punyer yg coklat yg bawah tue perisa manggo kak.elly punyer.

wehhh cukuplah smpai sini jek, mata aku dah ngntuk dahhh padahal bukan makan bnda berat2 pun pg nie just makan karipap & kuih seri muka..huhu

Bye!

Terima Kasih Sudi Baca :)

9 comments:

izan mama mia said...

wah..wah..tunjuk makanan lagi....ish....hihi

CikZaniff said...

katakan tidak pada nasi jgk eh..chaiyokk2 tau..hihi..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

makin berselera keyrah makan ye.. :)

Chic Na said...

tgh diet ke keyrah? rugi tau diet. hihi..

hnahdy said...

diet nasi tapi, makan selaian dari nasi banyak jugak.hehe

MaMa Rey said...

waffel kacang memang kegemaran saya..adal jalan ke dhopping com. mesti singgah beli sedap nyam..nyam..(follow u)

Niesa said...

waahh..snow ice nmpk sedap..time2 panas msti terasa nikmat mkn snow ice..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi dia tayang gambo makanan yer hihihi

Mimie said...

sedapnye

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.