Cerita Semalam

Assalamualaikum

Ehh, arini hari isnin ea, patutlah lemau jek hehhe oke, selamat pagi semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam :-) . ayat aku sama je kan setiap hari, xpe tue kan mcm doa , kie mengharapkan hari ini hari kite lebih baik dari semalam kan :-)

Semalam hari ahad sepatutnye aku harus baring2 tapi semalam aku telah habiskan masa di opis kawan aku tolong dia buat kerja , si teeja nie mmg suka buat kerja last minute, kerja punya sebulan baru buat semalam pffftttt . Aku tak kesah tolong dia sebab akan dapat upah hahahah nmpak sangat tak ikhlas kan, eh ikhlas lah jahh. :P 

kerja aku senang jek, stapler, cop, tulis alamat & sign..dah macam bos pulak kena tnda tangan hahahha, tija lagi feninggg keje dia kena taip kene edit gambar hahah sabar yer jahhh hee lain kali tangguh lagi ye kerjanya, nnt aku tolong dapat upah makan nasi ayam penyet pulak ker.hehehhe



Fone aku terus jadi kabur bila snap, kat opis teeja ade cermin besar tue yang aku suka, baju aku dah gedebor seluar pun da gedebor tue yang nmpak besar * ayat xnak trima kenyataan*. Tapi siyes tau baju2 n seluar aku makin jadi besar. tengok ayat xnak kalah lagi hahahha.

Selepas beress siap semua nie, maka kami pun pergi makan, aku order tijahhh yang bayar hahahha kiteorang makan tempat biasa kiteorang pergi tue, memula nak makan nasi ayam penyet tapi tutuplah pulak.huhu


 Nasi goreng Kg aku




 order burung puyuh sekali

 
nie hasil pinggan aku heheh ade sate tapi x sempat nak snap sebab sedap sgt hahah

oke habis cerita semalam, tapi semalam aku ade buat dengan salah dengan en.tunang ermmm :(

Abang , saya minta maaf yer pasal semalam. sorry sesangat ok.

okeylah, nie je lah cerita semalam hee aku nak taip bebanyak x boleh, line tenet aku nie mcm siput & chipsmore jap ade jap tak ade huhu

okelah bye!




Terima Kasih Sudi Baca :)

13 comments:

CikZaniff said...

rejennya die..
best tu tlg org dpt upah..bkn xikhlas..tapiii..biarla berbaloi.ye dak..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bagus la keyrah ni rajin tolong buat keje kawan hihihi

izan mama mia said...

wah sedap menu..

Niesa said...

tu sape makan bersepah tu..hahaha.. bg tau kwn qira niesa nak tlg..bleh mkn free..wah!tetibe plak kan..hehe

Mimie said...

terliur sudah sy nih bah

deno said...

buat salah.... apa tuuu... hihi

hnahdy said...

mmg ikhlas.hehe

chot ok..! said...

tetiba rasa macam lapar plak..hee


Singgah dan Berilah sedikit pandangan tentang entry ini kalau sudi..:)

http://chot91.blogspot.com/2012/12/blog-chot-di-di-ambush.html

Chic Na said...

cikna pun suka lepak opis kawan tp bkn tolong wat keja pun. tolong bersembang. hihi.. err baju ngn seluar membesar? hihi..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bagus dapat kawan macam keyrah. meh tolong buat keje akak lak. hehe

Miss Zahirah said...

menu sedap!

Mrs Velentine said...

rajinnya dia

Mrs Velentine said...

selalu mimpi hantu bila tengok cerita seram.haha

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.