Selamat Hari Lahir Adik ku

Assalamualaikum

Memalam baru nak update heee dah lama kan aku tak update nanti ari isnin aku story kenapa aku tak update blog :p Hari ini birthday adik aku yang nombor dua,  hari lahir dia yang ke 18 tahun, so tadi lepas maghrib  celebrate la sikit, just potog kek jek, lepas potong kek baru pergi makan2 kat luar. Aku kalau bab makan serah kat aku hahaha tapi hari ini tak de selera sangat *mata keatas* , mebi sebab tgh bendera jepun.

Red Velvet

Budak Bambam sedang potong Kek :) dah besar dah adik aku nie, dah boleh kawen nie, eh tak boleh2 kena bagi kakak dia kahwin dulu. hamboiii tergatal puloks kat sini.

* tengok Blog aku dah tukar baju kan, cantik tak hehehe

Bye
Assalamualaikum 
:-)

Terima Kasih Sudi Baca :)

7 comments:

Chic Na said...

patutla td under construction. huhu..

sedapnya kek birthday adik. ;)

nik ros said...

red velvet kek.nampak sedap jea :)

cikeyrah said...

@Chic Na saje tukar angin hihihi sedap jugak :)

cikeyrah said...

@nik ros sedap jugak, tempah dengan org :)

Kesuma Angsana said...

wah sdp kek tu, epy birthday utk adik u juga ye

missina said...

Woww..slalu tgk org mkn kek ni..tp tk penah asa lg..kt secret recipe tkde kan?

Niesa said...

selamat hari jadi adek!!!wahh!red velvet..sedap tu!!

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.