Cerita E-day Aku

Assalamualaikum

Salam hari jumaat semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam, dan belum terlambat aku nak ucap selamat awal muharram .Semalam aku kene berry2, sampai lembik badan aku, dengan campur sakit kepala lagi. baik2 aku dah niat nak update pasae e-day semalam terpksa lupakan sebab aku nak onn lappy pun tak larat :(. Tapi hari ini Alhamdulilah sebab aku dah oke sikit, cume perut jek masih sakit lagi, semalam bukan penadol jek aku telan, penadol extend pun aku telan.

Okaylah hari ini aku cerita pasal E-day aku pada 11.11.12 , majlis tue bermula pada pukul 11.00 a.m,. aku tak tahu nak cerita mcm mana , aku bg tengok gambar jek boleh tak. yang penting mula2 aku cool, tapi masa nak sarung cincin aku terus gabra n dupdapdup, nie belum masa nak nikah lagi nie hahahaha. Alhamdulilah majlis berjalan lancar. Tapi aku dapat jumpe en.tunang kejap jek, rasa rindu sangat2 sekarang :')

Meh la layan gambar , aku tak tau nak cerita mcm ne *tertiba* -____-


Masa berbincang kot, aku mana tau sebab aku kat dalam bilik ag hehehe


tak tahu ape yang digelakkan tue, Yang pakai kopiah tue bakal bapa mertua aku & yang sebelahnya bakal mak mertua :-)

Masa sarung cincin DupDapDupDap

Salam bakal Mak mertua :-)



Sebab ape ea kiteorang gelak, aku pun lupa hahahha


Bergambar pulak :-)


dengan adik2 aku, siap peace oke padahaallll aku nga berdebar lagi ahakss

nie ma.su & ma.su :)

dengan bakal kakak2 ipar ku :-) suka tengok depa nie gojess sangat.


hantaran belah perempuan 11 dulang


hantaran Belah lelaki 9 dulang



Korang mest tertanya2 kan , mana en.tunang aku atau lebih dikenali dulu sebagai MR.s ..bajet ade org tanya la tue heheheh

buat pertama kali aku memperkenalkan en.tunang aku kat blog, selama nie sebut nama je kan jadi hari ini aku tunjukkan dia ngehngeh

.
.
.
.
Inilah en.tunang aku :-)

Ramai ckp muka kami seiras, seiras ker hahahaha
 
kami ikat dalam tempoh setahun, paling cepat 6 bulan, aku pun tak nak tunang lelama, sebab cukupla ko kami bercinta 4tahun jarak jauh, kadang2 hati tak tahan wooo
 
Aku harap korang doakan segala urusan kami utk ke stage seterusnya dipermudahkan yer, aku tahu dugaan org bertunang nie kuat , ramai pesan dengan aku supaya banyak bersabar & bertolak ansur. InsyaAllah.
 
Okelah aku nak sambung buat kerja nie, entry nie pun tunggang langgang aku tengok. sorry yer, aku nie tak berapa sihat sangat lagi nie.
 
Assalamualaikum  
 
Bye





Terima Kasih Sudi Baca :)

10 comments:

Niesa said...

dh selesai dah majlis!Alhamdulillah..cepat2 kawen tau!hehe..semoga jodoh berkekalan hingga akhir hayat..amin!!

# uits..dh sembuh dr demam ke?tu demam rindu kt en.tunang lee tu..haha

Mrs Velentine said...

tahniah..sweet..

Cik Zaniff said...

selamat bertunang..
hope semua berjalan lancar eh..:)

Cik Zaniff said...

selamat bertunang..
hope semua berjalan lancar eh..:)

Mieya Atiera said...

Glamour nya bakal mak mertua akak. hehe

Chic Na said...

tahniah. moga cepat2 ke next step. neves punya pasal sampai lupa semua ye. :)

Dieba Adieba said...

selamat bertunang. :)

hnahdy said...

tahniah. sempat je buat peace :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Tahniah keyrah...happy 4 u....

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan :)

Jom join Give Away dot my. 10 domain bakal di hadiahkan percuma. Easy n simple saje

http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.