Redha Dengan Ujian-NYA

Assalamualaikum

Semoga hari ini lebih baik dari semalam , pasal masalah semalam aku dah malas nak fikir, aku nak ignore kan jek semua. Aku harap semuanya ape yang dirancang semua berjalan dengan lancar. Aku tak ganggu hidup dia , jadi yang ade masalah dengan diri dia sindiri. huhu terima kasih kepada kawan2 yang ajar aku mcm ne nak block nombor fone makhluk tue, yes aku berjaya block nombor dia.

Semakin dekat '' hari'' , semakin banyak dugaan yang aku terima, aku redha dengan dugaan Yang Allah beri padaku, memang kadang2 aku down, jika aku down seolah-olah aku tidak redha dengan Ujian yang Allah beri padaku.



Alhamdulilah, hari ini aku rasa lebih cool,. pagi tadi dapat Mesej dari makhluk tue pun aku boleh terima dengan tenang, bila lepas baca aku terus delete. Sekarang aku kena fikir masa hadapan, lagi beberapa minggu jek " Hari " yang bermakna utk aku akan tiba, kalau aku layan ape yang makhluk nie ckp smpai bila tak akan selesai.


Aku harap apa yang aku & mr.s rancang akan berjalan dengan lancar atas izin-NYA ..aminn. :)

 Barangsiapa dikehendaki Allah kebaikan baginya maka dia diuji (dicuba dengan suatu musibah). (HR. Bukhari)






Terima Kasih Sudi Baca :)

5 comments:

Cik Zaniff said...

hope hari-hari yg lalu sbg kenangan..& hari esok sbg harapan..

jemput join segmen
http://cikzaniff.blogspot.com/2012/10/segmen-kau-yang-ku-sayang_31.html
tq

Mrs Velentine said...

Insyaallah..amin

Chic Na said...

InshaAllah. mudah2an. hrp2 takde gangguan lg lepas ni. senyum. :)

Fiza Suhaimi said...

InsyaAllah.. Fiza tahu keyrah kuat untuk lalui semua dugaan yang Allah swt beri ni.. semoga keyrah menjadi seorang yang tabah ye.. :)

Niesa said...

amin!insyaAllah berjalan lancar.. dugaan kat buat kita kuat.. :)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.