Pada Hari Ahad

Assalamualaikum

Harap hari ini lebih baik dari semalam ..yang nie auto publish, sebab kat opis aku line mcm bengong2 sikit . .hari ini boss aku dah balik jadi bnyak la kerja kene buat huhu 

Semalam aku pergi bandar nak beli barang2 sikit utk hantaran, memula pergi giant cari coklat2 utk digubah, tak banyak coklat sgt, nak pergi kedai2 lain aku malas nak berjalan.


Rambang mata aku woo kat sini tengok coklat2 nie, mcm semua aku nak borong hahaha aku pergi dengan adik sepupu aku, dia yang teman aku ke mana2 .  Lepas kat bahagian coklat, adik sepupu aku ajak pergi beli stokin rm1.00 , aku pun dah terjebak beli sekali, banyak comel2, rambang mata woo, tengok rambang mata lagi hhahaha , nie lah hasilnya hehhehe :P



nie lah coklat yang aku beli, bila sampai rumah ma.su aku pun smpai umah jugak, dia pun ckp dia beli coklat dekat langkawi jugak utk aku, tapi xpela, nk buat mcm ne aku dah terbeli kan, jadi usah risau aku boleh makan coklat2 yang ma.su aku beli tue hehehe :P

selepas tue aku nmpak kedai warna pink for women, jadi aku singgah lagi hehe kedai tue semua jual brg pompuan , ade yang dari korea jugak, tapi harga dia mahal gilos,berbanding harga kat on9 jual nie, beza rm30.oo woo kalau kat on9 rm 30.00 dia jual rm65.00 tau, x ke mahal tue,. aku just usha2 jek & tapiiiiiiiiiiii aku pun terbeli ini

 hehehe aku beli bulu mata palsu, aku tak pernah pakai pun, tapi akak yang nak make up aku nanti, dia suruh beli, sebab dia ckp bulu mata aku pendek. sedehhh klau tengok bulu mata aku nie, pendek sangat. :P
 

Lepas tue singgah guardian, aku kan suke singgah2 hehe dah hasil dari singgahan tue aku 'ter'beli ini hee ;P


aku beli stoberi milk mask, aku terbeli sebab ade gmbr hello kitty & rasa cute sangat .. aku dah pakai pun mask nie, rasa besh sangat, sejuk jek bila pakai, lagi satu bau mask nie buat aku rasa mcm nak makan2 jek mask nie :P bila dah kering tadi aku tanggalkan aku rasa kulit aku jadi lembut jek.

 Nie muka penat plus ngantuk, tapi sempat snap gmbr acaner tue hahahah adik aku kohajor ckp muke aku mcm teletubbies . betul ker aku eja nie :P

dan lagi

Baju tido aku pun gmbr stoberi tue feeling2 tue hahahaha aku pakai mask nie smpai tunggu dia kering baru aku tanggalkan, harga dia pun sangat murah, aku beli 1 peket jek, nk try dulu, kalau oke mau beli lagi, tapi aku rasa oke jek, jadi boleh beli lagi hehehe

okelah nie jek sempat aku cerita, nnt bebila kite story2 lagi..hehe Alhamdulilah makhluk tue dah tak kacau lagi . .

eh cantik tak 


ce teka sapa yang lukis aku ker Mr.s yang lukis ?? heheh :P
 nanti kalau free aku update pasal lukisan dekat atas nie.oke.

Bye <3

Terima Kasih Sudi Baca :)

5 comments:

Mieya Atiera said...

Haha. comelnyaaa..

Niesa said...

smuanya "TER-beli" ye??hahaha..wahh2..buat persiapan eh..xsabar2! =)

MarliaMarble said...

err,banyak gila beza harga tu..! isk3..nice la lukisan..cantik,kreatif...=D

Chic Na said...

kalau dah pegi shopping tu mmg banyak yg 'terbeli'. huhu..

cantiknya drawing. Mr S kot lukis. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

panjang citer dia..hehe...tp akak baca sampai habis gak.....shopping best kan hikss

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.