Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink


http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html


Jum join segmen blog gadis pecinta pink nie pulak  . . hee ;) kalau korang nak join sila tekan

Akma suro jawab soalan dia so jawapan, semua blog aku suke ;) *jawapan selamat hee*

pilihan  blog yg biase aku tgk

Blog
.
.
.


;)






Terima Kasih Sudi Baca :)

9 comments:

MyMy said...

my nampak ramai yg join segmen ni taw.. hehehe
selamat berSegmen :)

sha usd said...

go pinky, go !!
hee ..
cik qira rjn beno msuk ptndgn yek ..
^,-

cikeyrah said...

@mymy join la sekali . .

@sha usd :: mengisi lapang hehehe

Pecinta pink^^ said...

Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

Cioccolato World said...

dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

rAIHan said...

salam kenal, dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

aisyah humaira' said...

niera dah follow sini :)
btw,cantiknya blog awak !
niera dtg dari segmen sama..
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

menarik blog awak :)
http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

Michelle Hopell said...

im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
btw michelle follow awak. nice blog,kept blogging :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.