Milo gorilla

selamat petang!! bukan milo gorilla lar tapi milo gozzila . aku pun tak tau nape name dia milo gozila, tadi mase lunch saje la try milo nie, mebi pas nie xnak order lagi kot sebab manis yg teramat.

milo gorilla  gozila


beso jugak gelasnye, aku pun minum tak abz, tak tahan sbb manis sangat2, tapi kawan aku ckp biase jek, mebi sbb aku mmg tak bape suke manis2.


kawan aku order ABC, aku biase lepak ngn dia. (Teeja)

nie budak praktikal kat opis kawan aku tue (Olin)

dia pun order milo gozila same ngn aku. tapi tak abz jugak pun. aku kalau air manis2 mmg x bape laku sgt kat tekak aku. >,<

* hari da 26 aribulan ea,hee :))) 


Terima Kasih Sudi Baca :)

3 comments:

Norul natheha bt mustafa said...

sedap nye...wah..suka milo

cikeyrah said...

mmg sedap. tapi manis sgt

~MiZz Atie ZieYa~ said...

terliurrr dah nih

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.