Belogku yang Comey

Assalamualaikum

waa, tajuk lagi nak Belogku Yang comey, biar ler sape lagi nak puji kalau bukan tuan belog..lalala  , Sebenarnye sebelum nie blog aku buruk gilos kot , aku tgk pn da loya ape nth lagi kalau korang tgk terus pitam. haha. sekarang aku rase semangat nak wat entry sebab blog aku da berubah wajah ;) blog aku di edit oleh cik Purple yang cute tue hee.  Tq yer Cp.

aku suruh dia edit semua menggunakn kreativiti dia, just aku cakap aku nak warne purple plus Pink, sbb aku sangat suke dgn warna tue oke.  aku bukan nak bodek ke ape, aku puas hati dengan hasil kerja yang dia buat, menepati ape yang aku nak. :)  selain tue sangat senang berurusan dgn cp dia akan reply ape yg aku tanye, aku kan banyak tanye..hihi, 

Bagi pendapat aku harga yg dikenakn oleh Cp sangat berpatutan, sbb bila aku tgk hrga yg dia letak, aku mcm tak percaya, betol ke hrga tue. hee  lagipun aku nie bukan cerewet sangat pun..cehhh puji diri sendiri nampak.
Cp edit2 blog aku kira cepat juga, bak kata kawan aku lincah kadok hehehe . tapi kesian jugak kat Cp dapat customer gonjeng macam aku haha bila da siap baru aku terfikir nak tambah tu nak tambah nie , Soriii yer Cp, jgn menyesal yer dapat customer macam nie. hee .Tapi ape2 pun aku nak trima kasih yer Cp buat blog ku Jd comey mcm ku. hee :D . 


Bagi sesapa yang nak tempah watermark , Banner, edit ke bole terjah Blog yang gojes ini Cik Purple :)




Terima Kasih Sudi Baca :)

2 comments:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

nice blog..pandai CP edit...

cikeyrah said...

tue lar Cp yang buat belog nie Comey..hee

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.