Rutin Setiap Pagi

Assalamualaikum 

Selamat pagi, bersiaran semula kita disini . .cewahhh mcm dah propaganza hahahha padahal dah nak dekat tgh ary, baru terhegeh2 nk update hikss aku nie update berpandukan line kat opis nie, kekadang ade pasang surutnye, ko hengattt nie air laut pasang surut . ka opis jek lah aku rajin nak update, kalau kat umah aku dah malas nak menaip2 nie, i is femalass oke. Semalam aku dah pasang azam nak bangun awl n pergi koje awal, sekali tue dpt bangun awal , awal 10min jek, kira awal jugak kan. hahahha cuma yang aku pelikss bangun awal pun aku tetap akan lambat jugak g keja, ke aku nie mmg lembbss sikit kalau bersiap, patutlah adik aku kalau nak keluar dia suruh aku siap awal, padahal bukan make up . .winkwink

Sejak masuk tahun 2013, rutin aku dah lain sikit, sikit jek. setiap pagi aku kena hantar adik sepupu aku si ecah hantar dia pergi tadika, jadi setiap pagi aku agak jadi kelam kabut, sebab nak pakaikan budak tue tudung lagi, cehhh citer mcm siap mandikan sekali ,padahal pakaikan tudung jek. hihihi :P pernah sekali tue aku boleh terbangun lewat, yang mak.cik nie cool jek, padahal lagi 15 min kol 8.00a.m , siap ckp ngn aku takpelah kak.nra, xpayah g school , ecah ikut g opis ka.nra..hamboii kalau xnk g skolah pandai jek ea, tapi aku tetap hantar dia g skola kang ibu dia marah pulak.huhu jadi sekrang aku kol 7.45 a.m aku dah keluar rumah, sebab dia masuk skolah kol 8.00, aku lak masuk kol 8.20 gitu. kekadang hantar dia g school , aku feeling2 mcm hantar anak g skolah nnt hihi kuar verangan sudah . .hahahah



ini budak mau g sekolah. eh kenapa muka ko mcm tue cahh?? :P


Kak.Nra cepatlah . .kata tdi dah lambat .* budak nie tak nak pakai helmet , sebab tudungnye kemek ..  katanya*



Kakak yang gojess gonjeng, nak menghantar adiknye . .huahua :P


Bye!


Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

CikZaniff said...

kelam sikit la kan klo ada komitmen nk hntr bdk2 ke sekolah ni..hihi

Mrs Velentine said...

jadi driver budak ke sekolah ya

Mrs Velentine said...

done u mobile

Chic Na said...

kiutnya ecah pakai helmet. xpela praktis awal2 ye keyrah. hehehe..

hana hadi said...

dah ada ciri2 xnak p sekolah dah tu.hehe tapi kalau pergi keja nak

Niesa said...

dah ada tugas baru ye..haha

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.