Bagi Pendapat Anda

Assalamualaikum

happy sunday uolllss . Semoga hari ini lebih baik dari semalam :)) , yang bekerja hari ahad selamat bekerja :P i is OT today smpai pukui 1.00 p.m,english terabur tak payah nak speaking sangat lah yer. balik keje nie misi aku nak kemas bilik, harap misi ku tercapai hahahaha 

Okay hari ini aku nak pendapat korang tentang BILA SERUMAH DENGAN MERTUA SELEPAS BERKAHWIN , aku nak kupas benda nie sebab aku nak tengok lebih banyak negatif atau positif, kenapa aku nak kupas isu nie, sebabnye  aku nak taulah :P cehhh macam dah tua sangat kan kupas2 isu mcm nie, bagi aku tak salah kot nak tau pasal isu ini walaupun aku belum kahwin. Aku harap korang boleh bagi pendapat masingII , nie open semua boleh bg pendapat masing2 samada masihhidupatautakada bujang ataupun dah berkahwin . 

Jangan baca sahaja, cuba bagi pendapat k, nie paksaan hahahha aku kan mmg bersikap kejam hahahha astaghfirullahaladzim bertobatlah qira  :)) Sekarang tgh gila layan Glee punyer video, suara diorang sedap berbanding penyanyi asal :P 


layan jap, besh2 :))


okaylah jangan lupa bg pendapat korang yer, nnt lepas korang bagi pndapat korang, aku akn buat entry tajuk yang aku nak korang bagi pendapat tue yer :) ada sebab aku buat mcm nie .

Bye!!

Terima Kasih Sudi Baca :)

4 comments:

Mieya Atiera said...

Kalau duduk kat luar lagi bagus rasanya. Takde lah nampak sangat, macam kita terlalu bergantung kepada keluarga

Chic Na said...

org2 berpengalaman cakap walau camne baik pun mak mertua kalau boleh elakkan tinggal sebumbung. xtau la kenapa kan sbb belum ada pengalaman. hihi..

zaf said...

yup..better duduk rumah sendiri.. sbb kita sedia maklum, mak-mak ni kan kadang2 suka berleter sikit.. takut nnt kalau dia ada tak berkenan dengan kerja kita contoh bab mengemas and dia asek komen je kita pun akan stress kan..silap2 boleh jd gaduh..
Thats why, better dduk rumah sendiri and berdikari ^_^

hana hadi said...

rumah sendiri lah. sebelum kawin pastikan dah beli rumah ye..:P

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.