Ke Manakah Menghilang

Assalamualaikum

Selamat pagi semua !!! dah sarapan belum? aku nga break1st nie, makan kek red velvet . .hihi makin berlemak2lah badan aku . .hahahah bangun2 tido sakit tekak, batuk, sakit kepala 3in1 sekali .  nie mesti akibat karoke semalam opssss hihih

Dah nak dekat 2minggu kan aku tak update, ke manakah aku menghilang, *macamlah org cari ko* :P aku bukan tak nak update tapi sebab atas2 sebab tertentu, dgn sibuknye lagi, aku nak update kalau free tapi buat kerja lain, kekadang sebelum tido aku nak apdate tapi baru taip separuh aku dah tertido, jadi entry tue jadilah sebagai entry berdraft . .huhu lepas tue aku nie pun tgh sibuk cari mak andam utk majlis aku nnt , huwaaaaaa semua dah full , takpe2 cool oke, aku belum terjah lagi satu tempat nie, aku nie cerewet sikit sukar nak buat pilihan . .hikhik yerlah muka aku tak bape cun pastue dapt mak andam yg x bape pndai make up, tak nye jadi makin huru hara,  .. hahahhaha  kahwin kan sekali dalam seumur hidup kan mesti kene betul buat pilihan .

Makin dekat dgn majlis makin berat dugaan aku, nie adalah salah satu alasan aku tak dapat update blog kuikuikui :p betul lah aku cakap kalau otak kite celaru nak menaip pun mcm tepu jek. nak terjah kawn2 pun tak sempat, sorry yer kawan2 nnt aku terjah korang yer . :)) aku pun rindu nak terjah2 nie hiksss 

okelah aku nak buat kerja balik, meh siapa yang rindu *ada ke yg rindu  tataplah muka yang makin menggebu nie
 hahhahaha


mulut mak itik :P




Terima Kasih Sudi Baca :)

3 comments:

Mieya Atiera said...

Rindu sis !

Chic Na said...

pelan2 buat preparation ye keyrah. :)

Niesa said...

haa...sama2 menghilangkn diri..whihih

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.