Rutin Harian

Assalamualaikum

adoyai selsema pulak hari ini, nie mesti kes berjangkit dari hubby aku nie, . semalam dia bersin tak benti2 tak tido lena i dibuatnye :p dia lagi ar bersin tak agak2 bole terkejut oke. aku nie kalau tido xbole org bising sikit kompem tersedar, kalau masa belum kahwin mau aku menjerit kalau adik2 aku buat bising tepi telinga aku, tapi lepas kahwin aku x jerit2 kalau hubby aku buat bising time aku tidur kang jatuh derhaka pulak hihihihi

Hari ini genap 4 bulan kami kahwin, rutin harian aku sama jek . biasalah jadi housewife rutin dia sama jek, pagi buat break1st , kejut hubby, basuh baju , tidur kejap, eh tidur tue mcm dah ade jadual pulak hahhaa, aku nie sekarag tak boleh di bg bantal kompem tidur dgn berjaya, aku pun tak tau kenapa sekarang kuat tidur padahal bukan buat ape pun hihi ke memang habit hahahaha 

Tapi petang lebih kurang pukul 4 aku pergi tolong biras aku berniaga kuih umtuk minum petang, jadi ade jugaklah aktiviti, takdolah terperap jek dekat rumah. bukan buat ape pun kat kedai tue, aku tlg mkn jek :P pukul 6 dah balik siap bawa kuih lagi manalah tak membesaR bagai johan kuikuikui


okelah ini je entry yg sempat ku update sebelum tue aku nk share sesuatu, aku dpt dekat fb :)






Terima Kasih Sudi Baca :)

1 comment:

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri yer & take care

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.