Giveaway Butik Comel Collection

Assalamualaikum

meh ramai2 join Giveaway dari Butik comel collection , aku nak join mana tahu ada rezeki kan :)

KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!

tengok hadiah dia best kan kan kan, semua hadiah di taja oleh




Terima Kasih Sudi Baca :)

8 comments:

Zara Nurhaidah said...

gudluck ! ^^

Kesuma Angsana said...

gd luck yer dear, moga berjaya yer!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck!

Yumida Huda said...

THANKS sudi join giveaway Yumida :)
Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Giveaway Butik Comel Collection

*andai entry penyertaan anda tidak tersenarai sila maklumkan di kotak komen
*kalau ade 2 penyertaan anda pada senarai tersebut, maklumkan juga k
good luck :)

ct aman said...

dr GA yang same...follow sini jugak...jmpot singgah n follow smla...
=D

http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/09/giveaway-butik-comel-collection.html

Mieza Suhaini said...

# blogwalking dari GA sama, GOOD LUCK ! :)

http://www.kanvasdakwat.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html

Kisah Si Dairy said...

good luck ye!!
datang dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2013/09/giveaway-butik-comel-collection.html

Miss Anonymous said...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Giveaway Butik Comel Collection
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.