Hidup Berubah & Nikah

Assalamualaikum

wooiiii dah lama gila aku tak menaip, jadi kaku tgn aku nak menaip, nk buat ayat pun otak jadi blank . .kuikui hati nak updated tapi tgn dgn otak jadi blank :p 

Alhamdulilah, aku sekarang dah bergelar sebagai permaisuri isteri kepada Mohd shukri , aku sah jadi bini orang pada 1 jun 2013, mknanya dah 2minggu aku jadi isteri orang. hee title pun dah bertukar dari CIK sekarang dah jadi PUAN , tapi aku tetap feeling jadi cikKeyrah hahahahhah nie yang nak tukar header nie, hehehe ade yg nak sponsor ke sempena hadiah kawen aku lalalala 

Sekarang nie aku jadi suri rumah dulu sementara belum dapat kerja, haishhh makin membesarlah badan aku nanti -_-'' , aku pun dah menetap di perak dekat tapah, jadi sape org perak, bolehlahh kite jumpe2 hee jujur aku tak tau nak taip ape, sebb otak jadi blur hahahaha 

bye!!

kohajor kan updated mcm nie je kan hahaha

meh lahhh layan gmbr sekita nikah jek dulu yerrrr 







melelehhh woooo

batal air sembahyang

oke . .sudahhh 

to be continued :p


Terima Kasih Sudi Baca :)

5 comments:

Anis Nisa said...

Tahniah keyrah....wuhuuu...da jadi puan keyrah ni..Selamat pengantin baru,semoga berkekalan hingga ke syurga..Amin...:)

Niesa said...

ehh!tu saya la kt belakang..hahaha.. :P

Chic Na said...

tahniah keyrah.. jadi kak yong la sekarang ye. ;)

aTieYusof Family said...

Selamat Pengantin Baru sis..
moga bahagia till Jannah..& welcome back di dunia blog...:)

FiZah :D said...

congrate puan keyrah..alaa aritu tak dtg pun..hehe skunk ngah cuti so kt kuala kangsar..jauh la tapah n kuala..sad case ;'(

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.